ORAL HISTORY


Uw geschiedenis in beeld en geluid?
Laat het verleden een inspiratiebron zijn voor het heden en de toekomst.

Figuli Producties helpt de geschiedenis van uw bedrijf te ontdekken, te behouden en te verwaarden.

Met beelddocumenten leggen wij uw ‘living history’ vast.
Wat is de kracht van uw bedrijfsverleden: wat zijn de verhalen, lessen en prestaties en wat voor betekenis hebben ze nu?
Elke beslissing in het verleden heeft bijgedragen tot het succes van dit moment. Welke momenten zijn in het geheugen van de medewerkers en de leidinggevenden opgeslagen? Van waaruit hebben zij gehandeld, wat waren hun persoonlijke drijfveren? En hoe kijken ze er nu tegenaan?

Figuli Producties biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfshistorie – de erkenning van de daden, innovaties, identiteit, cultuur, waarden èn de onderliggende zeges- vast te leggen.

Door middel van onze audiovisuele producties kan uw bedrijf haar trotse geschiedenis delen met medewerkers, klanten, investeerders/aandeelhouders en strategische partners.

Het in beeld vastleggen van uw bedrijfsgeheugen bekrachtigt uw bedrijfsidentiteit en biedt zicht op de kerncompetenties. Er ontstaan impulsen voor uw bedrijfsontwikkeling en innovatiekracht.FIGULI PRODUCTIES  VAN DER MONDESTRAAT 94  3515 BK UTRECHT  030 - 2714770  INFO@FIGULI.NL